Thursday, November 11, 2010

dan pemenangnya ialah..........

Setelah undian dibuat oleh anak bongsu saya, Hana....

 ok..kertas undian dah siap..masuk dalam tin, goncang-goncang...
 Hana mula membuat cabutan bertuah......
 PEMENANG PERTAMA IALAH....
2. INA BANGI:Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck
 PEMENANG KEDUA IALAH....14. NUR: tak kisah mana2 buku
 PEMENANG KETIGA IALAH....11. FAWWAZNUHA: Buku Pak Utih
 PEMENANG KEEMPAT IALAH....3.ROHANIAH: As I Was Passing
 PEMENANG KELIMA IALAH....1. SYUHADA: Kisah Cinta Yusuf & Zulaikha + bonus 1 lagi buku sbg peserta pertama join GA ini
 PEMENANG KEENAM IALAH....4. KAK ANIE: novel RAM atau Pak Latip
PEMENANG KETUJUH IALAH....5.  NUR QISTINA: Dalam Mihrab Cinta
 PEMENANG KELAPAN IALAH....15. NADIAH: buku Pak Utih, tapi sebab buku ini telah dimenangi oleh pemenang ke-3, maka akak ganti dengan buku lain...)
TAHNIAH diucapkan kpd pemenang-pemenang, namun yang tidak terpilih itu jangan lah sedih pula ya...alalalala...EM..jangan nangis tau! hehehe.. sebenarnya saya ada "Hadiah Misteri" bagi yang tidak terpilih... 
saya ada banyakkkkkkkkk lagi buku-buku di rak buku tu... nanti saya pilih dan bagi juga you all sorang satu... 

Kepada pemenang-pemenang (dan tidak menang juga), apa yang perlu anda buat ialah bagi maklumat terperinci di bhgn komen utk tujuan pengeposan, kalau tidak mahu, inform di situ you all emel sahaja kepada 
nurazzah8@yahoo.com

Terimakasih di atas penyertaan semua...
Semoga persabahatan di alam maya akan terus terjalin erat...

25 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki.. thanks k azzah.. nannti saya emel ye..
    ALL IN ONE
    tahniah juga buat pemenang dan peserta yang lain2..

    ReplyDelete
  2. salam akak


    tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Salam azzah... berbaloi jugak bukak blog pepagi ni... ada rezeki rupanya...

    Hadiah akak nanti bila2 kita jumpalah ye... akak dah lama nak jumpa azzah lagik...apa2 sms akak...bila free nanti

    PB... jom join kita...

    ReplyDelete
  4. alhamdulliah saya menang,saya dah email kak...

    terima kasih ya!

    ReplyDelete
  5. Salam K.Azzah..makasih!!walaupon x menang,akak sudi gak bg buku kt atie...mmg minat bc2 novel nih!nanti atie email yer...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah

    Eh seronoknya.. tak pernah menang kalau masuk contest ni :)

    Time kasih Hana cabutkan nama acik Ina ni :)

    ReplyDelete
  7. wah! suka2x...yuhuu..adalah buku yang boleh dikhatamkan masa cuti ni...yay! thanks kepada Hana and auntie Azah juga...=)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki baby hihi..thanks K.Azzah n family =)

    ReplyDelete
  9. terimakasih banyak-banyak k.Azzah...dan juga pada sibongsu Hana...

    Nanti saya email details saya kak...excited ada juga, tak sabar nak tengok buku itu hehehe....
    terimakasih lagi sekali....moga k. Azzah sentiasa murah rezeki...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..kesemua 8 orang pemenang telah meninggalkan komen di sini...saya belum check lagi emel saya... harap sesiapa yg belum confirmkan address dll tu silalah berbuat demikian ya...

    Pemenang:
    1.Ina Bangi
    2. Nur
    3. Fawwaznuha
    4. Rohaniah
    5. Syuhada
    6. Kak Anie
    7. Nur Qistina
    8. Nadiah

    Hadiah Misteri / Saguhati:

    1.Imanmom
    2.AzatieSayang
    3.EM
    4.(One) Siti
    5.Haszuraidah
    6.Deqlis
    7.Kak Bushro
    8.Kak InaKL


    Hehehe...semua akan dapat hadiah juga...

    ReplyDelete
  11. Yang dah emel maklumat:

    Pemenang:
    1. Ina Bangi (dah)
    2. Nur (dah)
    3. Fawwaznuha (dah)
    4. Rohaniah (dah)
    5. Syuhada
    6. Kak Anie (by hand)
    7. Nur Qistina (dah - by hand boleh tak? since rumah you dekat aja dengan rumah auntie)
    8. Nadiah (dah)

    Hadiah Misteri / Saguhati:

    1.Imanmom
    2.AzatieSayang
    3.EM
    4.(One) Siti
    5.Haszuraidah
    6.Deqlis
    7.Kak Bushro
    8.Kak InaKL

    ReplyDelete
  12. yeayy..bestnyer yang tak menang pon ade hadiah gak..

    saya dah emel..

    tahniah kepada pemenang & semua..

    ReplyDelete
  13. ini my tq entri utk akak..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/tak-menang-tapi-dapat-hadiah.html

    ReplyDelete
  14. Hasuraidah... ok ..terimakasih.. akak dah tinggal komen di blog ..

    ;-))

    ReplyDelete
  15. tahniah semua..nak hadiah jugak....tk jumpa lak blog ni sblm ni...huhuhu


    New Entry "5 Cara Kurangkan Load Time Blog Yang Terlampau"

    ReplyDelete
  16. alhmdlah..
    syu menang..
    hehe~

    sori lmbt send details..
    syu bru send tadi..

    ReplyDelete
  17. Nak menangis jugak! He he he... tapi lepas tu senyum sebab dapat hadiah saguhati. Yeay!!! Thanks, Kak Azzah. Nanti saya balik saya tuntutttt daripada Kak Azzah. He he he... melampau tak? Congrats kepada those yang menang.

    ReplyDelete
  18. Elee,

    ok...nanti balik Malaysia tuntut hadiah dari akak ya...jgn lupa bg ctc no di Malaysia nanti...

    Kak Azzah8

    ReplyDelete
  19. Penghantaran hadiah:

    Pemenang:
    1. Ina Bangi - pos pd 6/12/10
    2. Nur - pos 6/12/10
    3. Fawwaznuha - pos 6/12/10
    4. Rohaniah - pos 6/12/10
    5. Syuhada - pos 6/12/10
    6. Kak Anie -(by hand)
    7. Nur Qistina -(by hand)
    8. Nadiah - pos 6/12/10

    Hadiah Misteri / Saguhati:

    1.Imanmom
    2.AzatieSayang
    3.EM
    4.(One) Siti
    5.Haszuraidah
    6.Deqlis
    7.Kak Bushro
    8.Kak InaKL

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....