Wednesday, November 10, 2010

Dah Balik!

Alhamdulillah...selamat sampai dari luar daerah selama 2 hari...selama 2 hari juga tidak mengakses internet dan tidak bermuka buku, tidak berblogging, tidak beremel! 
Kerja, kerja kerja... sebenarnya kerja sambil bersantai... ada aja WIFI di resort itu, tapi sengaja TIDAK membawa laptop... satu pencapaian yang cukup bagus, kerana di samping berbengkel dan membuat kerja yang sepatutnya, dapat menghabiskan menanda kertas periksa anak muridku sebanyak 3 soalan X 60 kertas jawapan..!

ok..nanti malam saya update mengenai pemenang GA Nurazzah8 manalah pulak ni!
Nantikan keputusannya ya!

6 comments:

  1. update..update.

    Kak Azzah ajar subjek apa?

    ReplyDelete
  2. (One) Siti...

    ok ok..nnt malam ya...ni banyak benda nak kena tgk..siannn anak2 tu...they all rindu kat ummi yg dah 2 hari tak jumpa !!

    ReplyDelete
  3. (One) Siti...

    opppsss lupa nak jawab soalan Siti kat atas tu.... akak ajar subjek programming(computer Science)

    ReplyDelete
  4. hehehe,
    ops,
    rasa bersalah lak,
    Selamat pulang kembali Kak Azzah

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....