Tuesday, November 30, 2010

Menang RM50,000?

Terkejut jugak lah bila dapat satu link dari pengunjung ni suruh tengok entri kat blog dia ....
 dia kata dia menang RM50,000!!! 
WOW! ...banyak tu! dia ni masuk peraduan apa? yang boleh menang sampai RM50,000??? Hairan jugak ...lagi lah perasaan meluap-luap nak tahu ...

terus klik kat blog dia. 
baca tajuk entri.........
laaaaaaaaa......Tipah tertipu! 

baca lagi... rupa-rupanya dialah pengunjung bertuah ke- 50,000 ke blog saya ini...
tak percaya ke? nak bukti? Ini haa bukti dia...snapshot yang dia ambil semasa menjadi pengunjung ke-50,000


Nama dia di blog,  Wanida... (mcm Vanida kan...) masih belajar, bidang ENgineering, 
dia kata dia single but NOT available,
Nak tahu dengan lebih detail, klik saja ke link di atas. 

p/s: Nida, nanti akak pos kan hadiahnya ya....apa? hadiah misteri lah!

3 comments:

  1. kak azzah...nida ni 1 lab dgn saya..dia memang budak engineering tp buat labwork kat lab pharmacy...hihihi

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....