Wednesday, December 29, 2010

Year`End Sale.....YES! Books!

Alhamdulillah...sekali lagi kami shopping buku-buku.....
tak ada beg tangan , kasut or baju... tapi buku.....
Jom.... saat ini semua anak-anak sudah tenggelam dalam dunia buku masing-masing....

10 comments:

  1. Memang dah tau...Azzah pasti memborong bila ada book sale...hehehe

    Hmmm... suka kat digiphone tu..

    ReplyDelete
  2. Salam Azzah,

    Wah.... banyaknya!!

    Esok kakak kena ke sekolah untuk membeli buku dan bayar yuran sekolah 2011 anak-anak.

    ReplyDelete
  3. Kak Anie...
    hehehe..biasalah kak....saya dan buku tidak dapat dipisahkan....

    ReplyDelete
  4. Along Tapa... nak buku apa? ada jugak...tapi kena tengok kat library rumah akak tu lah...

    ReplyDelete
  5. Kak Zakie,

    hehehe...pasal buku saya memang suka...

    buku sekolah dan baju sekolah dah bayar kak ...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Azzah

    hari ni baru nak beli buku2 sekolah anak

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. Salam Kak,

    Sy pun suka beli buku2..tp kena tgk budget gak hehe
    Skrg nie stop dulu beli sebab yg ada di rumah masih belum dan tak habis dibaca..aduhai hehe

    ReplyDelete
  8. bestnya kak, banyak nya buku. sales kat mana tu kak?

    ReplyDelete
  9. wow... best nya... why la tak nyempat2 nak membaca lately...

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....