Monday, December 20, 2010

Hutan Lipur Jeram Toi

Hari minggu yang sangat bermakna...bersama-sama 8 orang anakku.








14 comments:

  1. Assalamualaikum Azzah

    lepas mandi tu tentu laparkan..
    bawa bekal apa yerrr
    he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. Salam Azah... bermandi manda di air terjun ye...seronoknya...

    ReplyDelete
  3. Salam kak Azzah,

    hadiah apa ye yang akak maksudkan di blog yus tu? Rasanya yus tak pernah masuk apa2 contest anjuran akak..huhu.

    Alamat yus pun yus tak pernah beri kat akak rasanya. Salah orang ke ni kak?

    ReplyDelete
  4. Salam Yus,

    silap orang pulak.... nama sama...blog lain...huhu (mode: termalu!)

    ReplyDelete
  5. Rozali ..memang lapar...
    ada bawa bekal, tapi lupa ambil gambar...

    balik singgah R&R Awan Besar makan sate kajang Hj Samuri

    ReplyDelete
  6. Kak Anie..

    haah..bermandi manda di situ...

    sesekali ok jugak..seronok...

    ReplyDelete
  7. Salam Azzah,

    Seronoknya kakak tengok. Semua tersengih tanda puas. Ummmi dia lagilah syok sebab semua 8 buah hati ada di sisi.

    ReplyDelete
  8. KakZakie,
    Alhamdulillah kak...mula-mulanya saya tak nak ikut sebab ada kerja kena siapkan, tapi bila tengok anak2 semua dah siap2 dah nak pergi dengan suami, timbul rasa kasihan pulak,..ummi dia sibuk sangat ke dengan kerja? lalu saya tolak kerja ke tepi dan ikut kata hati, lebih baik saya bersama-sama anak2 dan suami menghabiskan masa bersama2... and Alahdmulillah it was a wise decision... I really enjoyed spending time together even though saya tak mandi... dalam hati tersenyum puas tengok anak2 menghabiskan masa bersama-sama... bukan selalu dapat this opportunity..

    ReplyDelete
  9. kakchik@ella,

    bukan hulu langat, dekat N9, nak pergi Kuala Klawang daerah Jelebu..

    kalau ikut highway LEKAS tu dekat saja...

    ReplyDelete
  10. Salam K.Azzah,

    Oooo... Ina rasa ada memotong van k.Azzah pagi tu, somewhere kat Seksyen2. Nak pergi berkelah la ye masa tu??

    ReplyDelete
  11. sy org jelebu.. mmg rmai org luar daerah dtg mndi-manda trutama weekend..sesak kdg2..yg klakarnya, sy yg duk sini hnya bbrapa kli je gi jeram toi tu seumur idup..hahahaha...

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....