Monday, December 6, 2010

Eight is Enough!

Salam pagi Isnin.. Alhamdulillah ALlah panjangkan umur dapat menikmati suasana pagi yang indah dan ceria, walaupun pagi tadi subuh hujan turun, tapi sekarang suasana sungguh terang. Kedengaran kicauan dan siulan burung di taman hadapan rumah...sedang mencari rezeki di pagi hari buat anak-anaknya agaknya... sambil menghisap madu di bunga-bungaan di taman ku.

Hujung minggu yang baru berlalu sangat meninggalkan kenangan paling manis buat kami suami isteri, kerana kesemua anak-anak kami seramai 8 orang ada bersama. 
Pernah menulis mengenai anak-anakku di sini.

ALhamdulillah...memang susah sekarang hendak berkumpul bersama. Selalunya ada sahaja yang kurang, yang di asrama lah, kak Long di Jordan lah... atau ada program cuti sekolah.. pergi camping lah, etc...

Lalu kami tidak melepaskan peluang untuk keluar bersama semua anak-anak makan-makan selepas itu ambil gambar di Taman tasik Shah ALam...
 We really enjoyed spending our time together yesterday...such a precious moments that I'll cherish till the end...
 Full table...10 pax..
 Satu...Dua....Tiga...lekuk....

 Layannnn....
Hana: "cepat lah ummi...panas ni...." hahaha...bergambar tengahari panas terik...!
 Ala-ala cerita Hindustan...atas rumput, nasib baik tak golek-golek atas rumput!ahaks..
 Photographer in action....

 ok..satu lagiii....actionnn....!

 "Jalan-jalan Kuala Kubu...Tulis nama atas batu..."

The whole family....penutup tahun 2010...

7 comments:

  1. Wah! Mesti seronok dapat berkumpul seisi keluarga ye Kak Azzah.

    ReplyDelete
  2. salam kak azzah


    comelnye.. hepi famili.. selalu teens takmoh amek gambar gitu dgn adik beradik kan..

    ni elok je susun.. :)


    salam maal hijrah :)

    ReplyDelete
  3. Yus, ALhamdulillah memang seronok sangat! semoga mereka semua menjadi anak-anak yang soleh dan solehah...Amin.

    ReplyDelete
  4. Ina... bukan teens aje...the first two dah umur 23 dan 22!

    ReplyDelete
  5. salam kak

    tumpang suka tgk gmbr
    ank2 akak ni... dah besar2
    semuanya... sekali sekala
    berkumpul semuanya mmg seronok
    kan? (^_^) ~

    ReplyDelete
  6. hehe tak nampak pun anak dah 20an kak, semua ikut ibu dia, muda2 belaka :)

    ReplyDelete
  7. bestnya tgk akak sefamily, mesti meriah skali berkumpul camni kan?

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....