Wednesday, December 1, 2010

Pengunjung ke - 50,000 ?


 Pagi tadi apabila saya lihat counter para pengunjung dan pembaca blog saya yang tidak seberapa ini, tak disangka hampir mencapai 50,000. Saya tahu ini mungkin tidak dianggap perkara besar bagi blogger terkenal yang boleh mencapai angka tersebut dalam masa beberapa hari atau mungkin sehari sahaja! 

Sebagai menghargai anda semua, 
ada hadiah menanti pengunjung bertuah yang ke-50,000!

(counter terkini semasa saya taip sekarang ialah 49,977)

 

 Apa yang anda perlu buat? Sila lihat di counter yang tertera di blog ini... jika ia adalah yang ke-50,000 maka anda perlu ambil snapshot, atau print screen (seperti gambar di atas) dan buatkan satu entri di blog anda(jika anda ada blog).  Jika anda tiada blog, maka save print screen tersebut sebagai image dan emel kan kepada saya di nurazzah8@yahoo.com

Kita tunggu siapakah pengunjung bertuah itu?
update:
Angka kaunter sudah mencecah angka 50,004
Pengunjung bertuah ke-50,000 sila tinggalkan link anda di bhgn komen entri ini.

14 comments:

  1. wah..besnye..
    syu nak try lah..~

    ReplyDelete
  2. Azzah... dah terlepas...heheh...sibuk buat entry makan2 semalam...

    ReplyDelete
  3. alah..
    dh trlepas..
    spe yg dpt capture ye?

    ReplyDelete
  4. Syuhada,

    itulah...ingatkan syuhada tadi... akak cuba trace di bahagian blog stats, tapi tak ada URL sebab pengunjung tu "private" kan profile dia..

    ReplyDelete
  5. Kak Anie,

    dah keluar ya entri makan-makan semalam? Azzah tak sempat baca lagi... jap lagi nak gi dinner lah pulak... will read later malam-malam nanti ...

    ReplyDelete
  6. Akak. dah email petang tadi. pengunjung ke 50000. hehehe.

    ReplyDelete
  7. alaaa dah terlepas laa kak, mama no 50,052... tak leh dpt hadiah gak? hehehe

    ReplyDelete
  8. Alamak dah terlepaslah. huhuhu.

    Pagi ni server ada problem. Tak dapat nak access banyak kejar pengunjung ke 50,000. Nida yg menang ya? Tahniah kpd dia.

    Apapun saya tetap datang ke sini. Tak kiralah ada hadiah ke tak.

    ReplyDelete
  9. Lain kali mungkin Azzah kena beritahu awal sikit. Contoh kalau nak cari pengunjung ke 55,555 ke?

    Skrg dah ramai pengunjung ke blog Azzah ni. Mungkin tak sampai sebulan dah capai angka tu.

    ReplyDelete
  10. YB, cadangan yang baik juga... mungkin boleh difikir-fikirkan ...

    pengunjung ke 55,555 ......hurm....

    ReplyDelete
  11. Mulan,

    nanti boleh di fikirkan cadangan YB tu...boleh cuba lain kali...

    ReplyDelete
  12. Mamakembar3,

    hehehe...takpa...lain kali boleh cuba lagi...

    ReplyDelete
  13. dah terlepas la auntie..dapat 50138..:)

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....