Saturday, July 28, 2012

89


89
itulah umur abah pada tanggal 27hb Julai 2012..
sekarang abah sudah tidak kuat lagi..mata sudah kurang nampak, dan jalan juga perlukan tongkat dan berpapah ...Selamat Hari Lahir abah... walaupun ku tahu abah tidak perlukan ucapan itu. Abah lebih suka kita berdoa ke Hadrat Allah SWT agar abah sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik...InsyaAllah..
namun kubisikan diangin lalu...
Abah...Uda sayang abah...

5 comments:

 1. Alhamdulillah Azzah adik beradik masih ada abah w/p usianya usdah lanjut.

  Semoga abah Azzah dikurniakan kesihatan yg baik supaya dapat terus mendekatkan diri kpd Allah. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dirahmati.

  ReplyDelete
 2. Yunus Badawi,
  Ya, Alhamdulillah ...kita pun tidak pasti siapa yang akan pergi dulu walaupun usia abah saya sudah lanjut. Ajal dan jodoh adalah dalam pengetahuan Allah SWT semata...Mungkin apabila melihat usia sudah lanjut, kita menganggap mereka akan "pergi" dahulu..sedangkan ada yang meninggal tatkala masih budak lagi ..
  Kita hanya perlu berdoa agar semuanya sihat-walafiat, dimurahkan rezeki dan dilimpahkan dengan kasih sayang dan Rahmat Allah SWT.

  ReplyDelete
 3. Fatihah buat abah IM yang pergi pada usia 71. Muga pergi IM semudah pemergian abah kepada Tuhan!

  ReplyDelete
 4. Selamat Hari Jadi buat your Abah !!

  Wahhh..... hensem abah you dan segak sewaktu muda , Alhamdulillah .

  ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....