Wednesday, July 4, 2012

Wordless Wednesday #21



6 comments:

  1. owwhhh... sweet macam sis jgk bunga ni..

    ReplyDelete
  2. Al-lavendari@Pak Ngah,

    saya pun tak tahu apa nama bunga ni, tapi ia sejenis bunga renek. Bunga ini sebenarnya saiz tersangat kecil .... selalu orang tanam sebagai tanaman pagar sepanjang laluan jalan ...bunga ini terdapat juga berwarna purple ...

    Sebenarnya gambar ini anak saya yang snap ... dia sangat berminat dgn camera dan cuba mengambil dari pelbagai sudut dan kaedah. Cthnya: gambar ini close-up (sebab itu bunga kelihatan besar) dan menggunakan teknik zoom@fokus kpd objek di hadapan dan blur kan objek di belakang ...

    kiranya pada saya (yang sgt lah naif ttg camera) gambar di atas sudah cukup bagus bagi seorang ametuer ...

    Nurazzah

    ReplyDelete
  3. m.u.l.a.n....ngeee...(tersipu-sipu malu...)!

    Thanks,
    Sis Azzah8

    ReplyDelete
  4. Maiyah...

    dalam hati ada taman kah? ngee....

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....