Friday, July 20, 2012

Lewat

Kali pertama stay back di office sehingga jam 11 malam ...InsyaAllah Sabtu pepagi selepas sahur bercadang nak balik kampung..menyambut awal Ramadhan bersama ibu bapa tercinta dan yang penting sebenarnya hendak bersama -sama di sisi ayahanda dan bonda setelah hampir dua bulan tak balik ...oleh itu kena habiskan marking dan grading by tonight or the lastest tomorrow...

Semoga Allah Permudahkan segalanya ...Ameen

6 comments:

 1. salam azah,

  insyaALLAH semua kerja akan terurus degn sempurna dan niat balik kg diperkenann....Sama2lah kita mngejar pahala untuk bersama org2 tersayang..

  Selamat berpuasa dan selamat beramal.

  ReplyDelete
 2. Kerja beres , hati pun senang dan tenang ,selamat berbuka puasa di samping ayahbonda dan family tercinta .

  ReplyDelete
 3. teringat arwah abah... baru saja post gambar pusaranya di fb!

  ReplyDelete
 4. AinHany,

  jakallahu khairan kathira... terimakasih krn sudi singgah di blog akak ini...

  ReplyDelete
 5. Silversarina,

  Jzzk ..Alhamdulillah sewaktu komen ini ditulis saya telah pun kembali semula ke ShahAlam dari kampung..memang seronok berbuka puasa beramai-ramai bersama adik-beradik dan anak-anak saudara yang semakin membesar..yang penting atok dan wan mereka juga gembira melihat cucu cucu yang ramai balik..
  terpancar di wajah mereka kegembiraan ...
  Alhamdulillah..walaupun badan terasa letih travel ..tapi hilang penat melihat ayah bonda tersenyum riang

  ReplyDelete
 6. IM,
  ayah saya berusia 88 tahun..sudah tidak kuat lagi ..sebab itu saya berusaha balik juga walaupun masa singkat dan badan penat, tapi hilang penat melihat ayah bonda gembira...Alhamdulillah ..sebenarnya ayah bonda kita bukan mahukan apa-apa dari anak-anak mereka, tetapi cukuplah sekadar kehadiran kita di sisi mereka di a=saat-saat mereka sudah tua dan uzur ini..menandakan kita anak cucu masih ingat kpd mereka lagi..

  ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....