Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday #23


6 comments:

  1. Replies
    1. Yunus Badawi,

      talinya dah lama putus, dah bali ganti baru ...tapi dah hilang skrg nih...

      Delete
  2. Replies
    1. Al-Lavendari... kasut ni sangat nostalgia ...suami saya beli semasa kami masih di USA..just imagine aroung 1988 ...masa tu saya baru bersaling anak ke-2 di sana ... masih di pakai bila balik Malaysia...sampai lah anak ke-2 saya tu dah besar... dia pulak pakai hari2 pergi kelas semasa belajar kat UiTM ni ..sampai dah tak boleh pakai ...tapak dah haus berlubang ! tapi saya sayang nak buang ..sebab nostalgia sangat...it reminds me sewaktu kami baru kahwin semasa kat USA dulu ... hehe

      Delete
  3. ini lah kualiti barang2 dulu~beza sgt dengan product zaman skrg~sama umur dengan zaid la ni~hihihi,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Maryam ...kasut ni sama umur dengan Zaid...dan Zaid juga yg selalu pakai kasut ni sampai dah berlubang tapaknya...hehehe..

      Delete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....