Thursday, January 20, 2011

55,555

55555

Jangan lupa semasa berkunjung ke blog ini perhatikan sitemeter di sebelah kanan...pengunjung ke 55,555 akan mendapat hadiah istimewa...!

Sila capture gambar sitemeter tersebut dan kirimkan/emel kepada saya...atau tulis di blog anda bahawa anda adalah pengunjung ke 55,555! dan jangan lupa tinggalkan komen bahagian komen di entri ini...
 
UPDATE: 
Saya dimaklum oleh YB bahawa kemungkinan akan berlaku lebih dari seorang yang akan dapat capture gambar sitemeter tersebut yang menunjukkan angka 55555. 
 Oleh itu, selain dari anda 'capture' gambar sitemeter tersebut, anda juga dikehendaki memberitahu saya (dengan mengirimkan emel kepada nurazzah8@yahoo.com) apakah 
IP address komputer anda. 
Ini adalah kerana saya akan check di www.sitemeter.com siapakah sebenarnya pengunjung ke 55,555 dengan membandingkan IP address tersebut.


Pagi ini angka tersebut menunjukkan angka 55,505 bermakna hanya memerlukan lagi 50 pengunjung akan mencapai 55,555 

 Angka terkini adalah 55,505

*** PERHATIAN: 

 1) Jika anda pengunjung ke 55,555 dan berada di MALAYSIA, maka anda akan mendapat hadiah berupa barangan dan saya akan poskan kepada anda.

2) Jika anda pengunjung ke 55,555 dan berada di LUAR NEGARA, hadiahnya bukan berupa barangan (tidak perlu pos ke luar negara), Saya akan fikirkan apa yang sesuai...

10 comments:

  1. As-salam

    k Azzah: de adiah spesel ke? hehehehehe :)

    ReplyDelete
  2. ya, InsyaAllah...ada hadiah spesel!

    ReplyDelete
  3. bagus juga tu .. rasanya sempat lagi tidur malam ni !

    tapi esok nak keluar pulak ... mungkin melepas !

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Kak Azzah

    kan satu hadiah ajer
    berilah kpd 55,556/55,557
    he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. Salam azzah8,

    Baguslah buat contest ni. Boleh bagi tahu apa hadiahnya?

    ReplyDelete
  6. Kalau boleh izinkan saya nak kongsi pengalaman menganjurkan contest yg serupa beberapa minggu lepas.

    Mungkin ada lebih dari seorg yg akan dapat buat screenshot masa angka kat sitemeter tu 55,555. Jadi utk mengelakkan sebarang kekecewaaan atau rasa tak puas hati, Azzah kenalah beri penerangan (syarat) yg jelas apa yg dimaksudkan dgn pengunjung ke 55.555 tu.

    ReplyDelete
  7. hmmm... sapelah blogger bertuah tu ye... :)

    ReplyDelete
  8. dah sembilan kali masyukk...belom lagi nih....haihhhh, nak tidor dah ni...good luck kpd semua~! hehehe

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....