Wednesday, March 11, 2009

Stamps from Canada

Stamps and stickers from Uncle Lee,Canada


Setem-setem tersebut masih terlekat di kertas sampul surat yang digunting




Bermulalah proses menanggalkan kertas sampul surat...
Mula-mula rendam dalam mangkuk berisi air,
kemudian apabila setem telah tertanggal dari kertas,
keringkan setem secara terbalik...
tunggu sehingga kering...



Haaa...setem dah kering...
ummi kena pergi beli stamp album yang baru
kerana stamp album yang ada sudah penuh...




Hana sedang menyusun setem-setem Canada yang sangat cantik ke dalam album setem...

...... "Terimakasih daun keladi...." Uncle Lee..........

From: Hana.....

6 comments:

  1. payah nak dapat anak2 yang suka kompol stem..anak2 maklang sorang pun tak kompol..

    ReplyDelete
  2. wah, bestnya dapat setem dari uncle lee , bagus ada hobi tu ,anak2 I sama macam maklang tak de yang minat,kumpul matawang asing adalah, si Zaid dan maya tu memang minat.

    ReplyDelete
  3. Hello Nurazzah and Hana, I am very happy you have received the stamps and play stickers.
    Glad you are having fun with them, and wow!
    You have done a beautiful job of putting them in your stamp book. I am very impressed you collect stamps. Good for you Hana. Keep it up.
    They're beautiful. Outstanding!

    I will send to you somemore next day, have to sort those I have spares, ha ha.
    And Hana, you will be a stamp expert soon.

    Really nice to see you having fun with the stamps.
    My very best regards and good wishes to you Hana and Nurazzah.

    Uncle Lee, Canada.

    ReplyDelete
  4. kak azzah,

    kumpul setem tu hobi saya sehingga lah saya mula bekerja..once kahwin hobi tu tertinggal dah...buat hobi lain pulak..tapi memang seronoklah kumpul setem ni! untung hana ada uncle lee yang baik hati!

    ReplyDelete
  5. salam

    Hana nak setem dari moscow? Kawan kak long boleh bagi. hihi

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....