Tuesday, March 10, 2009

Menjawab TAG

Ribuan terimakasih saya ucapkan kepada DalamDakapanIbu kerana telah menganugerahkan tag "Mom of the Year" seperti di bawah, tetapi ingin saya menyusun sepuluh jari memohon maaf kerana tidak dapat menjawab seperti yang dikehendaki. ....


begitu juga dengan abangLong, kerana menyuruh berkongsi pengalaman tentang WARKAH CINTA..... rasanya tidak dapat dipenuhi permintaan ini...


Walaubagaimanapun, terimakasih kerana mengingati saya.

8 comments:

  1. Salam azzah...akak baru nak baca ttg pengalaman azzah dlm WARKAH CINTA...hhehe...

    ReplyDelete
  2. Kak aNIe,
    hehehe...malulah nak cerita kisah lama-lama dolu.... lagipun rasanya tak elok Azzah nak ungkit kembali kisah lama, takut nanti ada orang yang kecil hati...

    yang lepas biarkanlah berlalu... sudahku lipat-lipat dalam ruang memori..tidak mungkin dibuka kembali...

    biarlah daku menikmati saat-saat bahagia bersama yang tersayang and my wonderful 8 angels ....

    ReplyDelete
  3. NAPER ??

    SAPER YANG KECIK HATI???



    nampak sangat kepoh si pB nie


    ha ha ha

    ReplyDelete
  4. memang ingat dalam hati...cuma terkadang tak sempat nak melawat2...semua orang sibuk...

    ReplyDelete
  5. Nurazzah!

    Cerita zaman dolu-dolu memang mak teh telah simpan dalam laci yang di kunci rapat. Namun kebelakangan ini boleh pula cerita kat menantu kisah kenapa orang yang mengambil gambar di hari persandingan mak teh telah " terlupa " nak masukan kodak dalam kameranya. Hehehe! kerana hatinya memendam rasa!

    Tu macam cerita hindustan pulak. Imagine lah sendiri.

    ReplyDelete
  6. ada benda kita boleh share dengan public.. ada benda tak boleh..
    samalah dengan neeza. Kalau ada tag yang neeza tak buat, maknanya ada benda yang neeza tak boleh reveal..
    bimbang ada hati yang terluka...

    ReplyDelete
  7. betul, kita mesti hormati hak persendirian seseorang.

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....