Wednesday, July 18, 2007

Bulan IT Selangor 2007

Bulan IT Selangor 2007

Sempena Bulan IT Selangor 2007 , satu Ekspo ICT 2007 telah di adakan di SACC Mall , Shah Alam dari 13 - 15 hb Julai yang lalu. Bulan IT ini adalah acara tahunan yang di adakan oleh SUK negeri Selangor.

Untuk memberi sokongan (sebab ada kaitan dengan bidang tugas ku), hari Ahad yang lepas telah membawa anak2 ke sana melawat tapak Ekspo.





Banyak pihak samada dari pihak kerajaan dan industri telah mengambil bahagian dlm ekspo ini. Terdapat booth yg menyediakan hadiah bagi sesiapa yg berjaya menjawab soalan kuiz yg disediakan, seperti booth MBSA (Majlis Bandaran Shah Alam) dan SUK negeri Selangor.
Anak2 rasa teruja menjawab soalan-soalan tersebut, dpt hadiah pen canggih dan beg!!!


18 comments:

  1. wah...bagus hadiah2 dia. barulah anak2 interested nak cuba!

    maklang jauh sangat kat sini...tak ada chancelah nak pergi!

    ReplyDelete
  2. Best kan Kak Azzah dapat bawa anak2 ke Ekspo... Bila dah dapat free gift, anak2 lagi seronok...

    ReplyDelete
  3. mak lang,
    negeri tganu ada buat ekspo mcm tu tak? mungkin setiap negeri ada buat ekspo IT...

    cath,
    kat USA lagi advance dunia IT nya kan... jauh beza IT di Msia dgn kat US... ambil peluang semasa di sana mengorek ilmu sebanyak mungkin....

    ReplyDelete
  4. ICT lah..bukan IT. IT tu = ibu tunggal.

    ReplyDelete
  5. adiejin... amboi...amboi... amboi... awat asyik ingat 'Ibu Tunggal' jek...hehehe... nak tambah cawangan ke???

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Azzah8

    Bulan nak mengambang, sebab tu abe Djin tu jadik macam tu ...
    Dia tu ala ala werewolf
    Aaaaaa uuuuuuuuuuuuuuu

    Ada gak pB dgr ttg Ekspo nie.
    Ingatkan lambat lagi ....

    Tup tup , dah terlepas ...
    Rugi ...

    ReplyDelete
  7. Puan,

    Saya doakan puan berjaya dengan cemerlang. Balik cuti belajar ni memang mengharukan. Kena betul-betul bersabar utk catch-up balik!

    ReplyDelete
  8. Salam Kak Azzah. Dapat beg dan pen tu yang best...

    ReplyDelete
  9. prof mki,
    mmg betul...mula2 nak mengajar semula tu, suspen betul nak masuk kelas, esp kelas Sarjana... tapi dah 2 kali masuk kelas dah boleh adapt...


    zlaa,
    berebut-rebut pulak anak2 ni nak kan beg yg satu tu... last2 pergi mintak aje kat booth tu... bagilah sorang satu... hehehe... sbb dah last day dan dah nak tutup boleh lah depa bagi...

    ReplyDelete
  10. salam,

    expo IT memang best, dapat gift pulak lagilah syok budak-budak tu :)

    ReplyDelete
  11. camne rupa hadiah pun, mesti best la kalau dapat..

    ReplyDelete
  12. LUJ,
    wah...dah balik dari cuti-cuti Mesir ya... seronok kan tgk piramid dan Sphinx... itulah salah satu Wonders of the World yg I nak pergi... tgk lah mcmn... kalau ada rezeki boleh pergi...IA


    Mulan,
    u pun dah balik dari cuti-cuti Australia ya... hurm..best nya...semua orang pergi cuti... I pulak kena kerja...huhu

    ReplyDelete
  13. pB,
    sorry..tertinggal pulak nak balas komen u. TM pun ada ambik bahagian gak... gambar tgh tu yg anak I tgh posing kat 'WHEEL of FORTUNE' tu, booth TM lah... hari last tu.. ada offer, beli iTalk RM10.00 dapat telefon FREE... telefon rumah yg harganya RM50.00.. akak pun ambik peluanglah...since telefon kat rumah pun dah tinggal nyawa-nyawa ikan gitu.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Nasib baik, balas komen ..

    kalau tidak

    pB nak

    merajukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  15. pB, jangan merajuk nanti cepat tua...hehehe..
    bila nak buat nasi kerabu utk akak???

    ReplyDelete
  16. Insyaallah ...

    kalau pB buat, nanti pB g hantarkan .....

    ReplyDelete
  17. Macamana I tak tahu pasal ekspo ni? Tak ada promosi ke? Atau memang I yg tak perasan.

    ReplyDelete
  18. mamamia,
    I rasa kurang promosi kut. Akak pun tahu sebab students we all di "paksa-rela" mengambil bahagian dan kena attend talk yg disediakan, al-maklumlah fakulti Akak kan fakulti IT, pastuh dekat dgn SUK pulak.. mmg kena bagi sokongan laa...

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....