Thursday, December 13, 2012

Telur Itik

Alhamdulillah ...Terimakasih kepada abang iparku Cikgu Umar Sujak kerana memberi saya telur itik fresh dari ladang sendiri... cikgu Umar baru pencen, jadi dia mengusahakan sebuah ternakan itik di tanah kosong sebelah rumah beliau ... nampaknya, itik belaan beliau sudah memberikan hasil beberapa kali...
Siap ada nota sekali tu ... ini bukan telur asin, tapi telur fresh tau!

hurmm..kena cari kat blog masakan resepi masak lemak cili padi style orang nogori ...huhu

2 comments:

  1. Telur itik masak lemak saya tak makan tapi telur asin kesukaan saya..

    ReplyDelete
  2. Senang jer nak masak. Tapi, kena sabar dan berhati2. Campur dengan hirisan mangga pun sodap..

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....