Saturday, December 1, 2012

DURIAN CREPE FENOMENA

Sekarang ni kat mana-mana sibuk pasal DURIAN CREPE. Di FB , di twitter dan blog-blog masakan, ada saja orang upload gambar durian Crepe ni ...dah jadi satu fenomena lah pulak ...
jadi saya pun nak cuba lah ..

Alhamdulillah, rezeki Allah nak bagi rasa...ada hmba Allah ni ada menjual durian crepe dekat-dekat area Shah Alam...
sebenarnya kalau tengok resepi, tak lah susah mana pun nak buat..tapi dek kesuntukan masa..(ewahhh...alasan jer tu!!) since tak perlu bersusah payahkan ...cuma keluarkan kertas2 warna merah ajer..hehe
Ini kali pertama nak rasa durian crepe ....
Nak tahu resepi, tanya Mr Google aje...ramai dah orang post resepi durian crepe nih....
 
(ada orang tukan ...nak buat lawak lah pulak...dia tanya..."Durian Jaquard tak ada ke? atau durian Satin ke? ...hehehehee...)

1 comment:

  1. oooo .... ini Durian Crepe. Hari tu neighbour bagi, semua kat rumah tertanya-tanya, "Apa benda ni?".

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....