Saturday, March 27, 2010

Earth Hour 2010

Jangan lupa malam ini 27hb Mac 2010 jam 8:30 - 9:30 malam...tahun lepas kami sekeluarga juga join earth hour ini...tapi yang tak bestnya banyak rumah jiran tak ambil peduli tentang earth hour ini...sebenarnya berbillion dollar dapat dijimatkan dalam masa 1 jam earth hour ini dijalankan jika mendapat sokongan semua penduduk.....
sebenarnya kempen ini adalah untuk memberi kesedaran kepada penduduk bumi ini ...Ya ... penduduk bumi ini termasuklah anda dan saya ... berapa dunia ini sudah tenat dengan segalanya ... betapa penduduk bumi ini sendiri yg menyumbang kpd kehancuran dan kerosakan muka bumi ini...

maklumat  lanjut...sila rujuk http://ehm.my/


7 comments:

  1. kami memang sepenuhnya "gelap' di rumah sebab kami tak ada kat rumah hehe..

    boleh juga tu kan hehe

    ReplyDelete
  2. zino,
    hehehe...kira boleh jugak lah tu...

    ReplyDelete
  3. Salam
    Lamanya tak baca tulisan terbaru puan.
    selamat kembali ke blog.

    ReplyDelete
  4. Salam.. Bagusnya konsep "Earth Hour" ni! Tahniah sebab akak sekeluarga berusaha utk "make a difference" to our World. Ati baru nak check kat Uzbek ada ke tak perihal "Earth hour" ni... ;-)

    ReplyDelete
  5. Puan,
    saya bertugas di HEP.
    terima kasih kerana sudi melawat blog saya yg serba kurang itu.

    ReplyDelete
  6. salam kak azzah


    bilalah agaknya pB boleh kembalikan buku buku tu .....

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....