Monday, January 13, 2014

Permulaan Tahun Baru yang Bercampur Aduk

2014
Bermula dengan pelbagai peristiwa. 
Terlalu banyak yang hendak ku coretkan di sini.. 
namun tatkala Editor di buka
mata hanya tepat merenung skrin komputer
jari jemari kaku di papan kekunci
tiada kata kata yg terluah
diiringi doa dan deraian air mata

10 comments:

  1. Assalamualaikum Nurazzah

    Moga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam wrt wbt Atuk,

      Jazakallahukhairan kathira ...Ameen....di atas doa tersebut.

      Azzah8

      Delete
  2. Kesatkan air mata, lihatlah ke depan dengan jiwa tawakkal kerana di penghujung kegelapan pasti ada sinar bakal membasuh luka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. As-Salam Jay Ar,
      air mata telah dikesat, namun sisanya masih kelihatan. Namun begitu, berbekalkan doa dan tawakkal kepada Allah, ku pandang ke hadapan dan terukan langkah demi langkah ke hadapan, Semoga sinar yang dicari dihujung jalan akan kelihatan ...

      Terimakasih.
      Kak Azzah8

      Delete
  3. Tuan Guru saya berpesan. "Jalan terus!"

    Setiap saat adalah perjuangan.
    Setiap detik adalah dakwah.
    Setiap waktu adalah ibadah.

    "Ujian dan musibah adalah ketentuan Allah keatas hamba NYA."

    "Senyumlah sikit, anda mampu mengubahnya!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. As-Salam... Terimakasih di atas nasihat dan kata-kata dorongan ...

      InsyaAllah saya akan "Jalan Terus.."

      Delete
  4. Salam ukhwah, 1st time datang ke sini.. done follow anda.... dari : http://thescreammer.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. MyCherita,

      Salam ukhuwwah kembali, Terimakasih kerana sudi berkunjung ke sini ..blog akak yang tidak seberapa...dah lama juga tak update kerana kesibukan yang melampau ...
      akak akan follow anda sebentar lagi ...

      TQ
      kak Azzah8

      Delete
  5. salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan dan salam ukhuwwah AyuInsYiraH,
      Terimakasih kerana sudi berkunjung ke blog akak ini ,... akak pun dah blogwalking ke blog ayu ... tapi minta maaf kerana tak sempat nak join segmenAyu tu ..dah lepas dah tarikh nya!!! hehehe ...

      Delete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....