Thursday, April 21, 2011

Pesta Buku Antarabangsa KL 2011

Bagaimana saya boleh terlupa? Agenda yang saban tahun tahun sentiasa ditunggu-tunggu....!!! kesibukan dalam tugas hakiki dan juga pelbagai agenda yang memenuhi hari-hari yang berlalu sehingga kan terlepas pandang.. Mungkin juga kerana daku sudah tiada masa hendak berblog-walking? Selalunya ada di antara rakan-rakan yang meletakkan post ini di blog masing-masing (siapa yang ulat buku mesti menanti pesta ini saban tahun)..
 
Baru terperasan mengenai PBAKL 2011 ini selepas membaca entri terbaru di blog Prof Kamil..di mana beliau dan isteri akan melancarkan buku terbaru mereka di sana pada 22 April ini....
Jom ...ramai-ramai kita ke sana.....bawalah kaum keluarga anda mengunjungi Pesta Buku ini..sekurang-kurangnya yang tak minat buku, boleh jadi minat ...tak minat baca, mula-mula tengok-tengok aja...lama-kelamaan akan timbul minat apabila melihat ribuan buku-buku yang terdapat di sana...
Jom jadi ULAT BUKU.....

4 comments:

  1. kak azzah.. sy bukan ulat buku sangat tapi tak pernah miss sejak 2-3 tahun nie..

    memang menunggu pesta buku nie.. :)

    ReplyDelete
  2. kak ,


    kenapa pesta ni kejab jer??
    kenapa dia tak buat sebulan??

    ReplyDelete
  3. Hmmmmm .. tahun ni tk dpt pegi. Frust!!

    ReplyDelete
  4. Hello Nurazzah, just dropped by say hello.
    How you doin'?
    Please tell Hana the uncle from Canada say hello to her.

    Is she still collecting stamps? Let me know, ya.
    I can send her somemore....no problemos.
    Really nice you remember me.
    Terima kaseh.
    You keep well. simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....