Friday, May 8, 2009

Geng's Corner


Balik dari PBAKL, kami singgah di restoren Geng's Corner yang terletak di seksyen 13, Shah Alam. Ini adalah kali pertama kami makan di sini. Ianya terletak berhadapan dengan pejabat / studio Les Copaque production. Boleh tahan sedap juga makanan kat sini.

16 comments:

  1. wah nak pergi lah tempat tu next time...hehehe

    ReplyDelete
  2. Kak Elle,

    jom..lain kali datang Shah Alam pula

    ReplyDelete
  3. Salam Nurazzah,

    Jangan lupa mak teh kalau pergi situ lainkali, mak tehpun geng juga. Hehehe!

    ReplyDelete
  4. Mak Teh,
    salam..maaf lama tak menjenguk ke blog mak teh... sibuk sangat sekarang...

    boleh je... nanti nak pergi boleh ajak geng makcik-makcik blogger lagi...

    ReplyDelete
  5. Kena pergi jugak ni sebab kat rumah ni ada sorang peminat gang tu ...hihi.

    ReplyDelete
  6. Salam, Apa khabar?

    bila you nak datang Shah Alam lagi...???

    ReplyDelete
  7. Salam Nurazzah,
    Sesekali menjamu selera bersama keluarga memang seronok dan gembira.
    Semoga Nurazzah dan keluarga sihat sejahtera. Amin.

    ReplyDelete
  8. hi azzah..hari ni menyinggah di blog azzah. salam sayang :)

    ReplyDelete
  9. Happy mother's day Kak Azah. Lama tak dengar cerita:)

    ReplyDelete
  10. makanan mmg ok, byk pilihan..tp nape setiap kali sy makan kt situ rasa cam tawar je..ke sy yg kurang deria rasa..

    ReplyDelete
  11. Pak Latip,
    Terimakasih di atas kiriman novel tempohari. IA cuba menghabiskan membacanya dicelah-celah kesibukan yang teramat sangat sekarang ini...

    ReplyDelete
  12. Kak Haliiidddddddddddd,

    Apa Khabar? Surprise!Surprise! ...tak ku sangka Kak Halid nak menyinggah di sini....everytime pergi Sg Buloh, teringat K Halid...tetapi selalu masa asyik tak mengizinkan untuk menyinggah...

    salam sayang
    dari adikmu...

    p/s: Pernah jumpa Kak Fatie tak? kalau ada jumpa dia kirim salam kat dia ya....

    ReplyDelete
  13. Hazia,

    apa khabar? seronok baca cerita Hazia mengembara ke Turki sorang-sorang diri...kalau akak...bagi upah brp banyak pun akak tak berani jalan sorang2..hehehe...

    huh? ada "tersangkut" tak kat mamat Turki? hehehehe...kot kot nak ikut jejak langkah Simah...;-)

    ReplyDelete
  14. Anon...(siapa kah anda?)

    Hurm..pada saya ok jek..mungkin sebab kami sekeluarga dah terbiasa makan makanan yg dikurangkan gula dan garam....

    jaga kesihatan .........

    ReplyDelete
  15. dari promo nampak cam best je. kalau kebetulan lalu situ, boleh singgah ngan anak2 ni.

    ReplyDelete
  16. kalau ke sg buloh, kena singgah le cik adik oi! k. halid tak terror jln2 shah alam, trying to recall kat mana seksyen 13. nak gak try makan kat restaurant ni (suka makan daaa...). & dah lama tak jumpa k. fatie tapi bekas anak murid dia jadi one of my pals..small world..

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....