Thursday, March 17, 2011

Night Out together

 Weekend lepas Ammar belanja kami makan (dapat gaji kerja kat stesyen minyak Petronas)
Pusing-pusing kat Shah Alam (actually di Seksyen 7 saja..) jumpalah restoran ni..okaylah juga

 8 - 2...Kak Long dan Zubair tak ada...
Zubair ada camping di sekolah, Kak Long masih di Jordan.
Semua dah lapar, sampai aje makanan terus makan...
Doa dah baca awal-awal lagi...
 
 Ni Hana punya lauk...habis ke tu Hana?

 Hurmm...ok lah juga..boleh tahan lauk-pauknya...
 Ada kugiran juga utk menghibur pengunjung restoran...tapi masa ni dia baru testing testing aje..
nasib baik kami datang awal....selesai makan kami terus cepat-cepat pulang..
kalau tidak saya sure tak tahan telinga ... sebab saya tak suka dengar lagu rock rock ni..
rupa-rupanya restoran ni kepunyaan salah seorang ahli kumpulan AMUK ...Bandi
Nama restoran ni pun adalah Bun D Cafe...patutlah banyak gambar2 kumpulan AMUK kat atas dinding tu..

4 comments:

  1. Mulan, sesekali memang seronok..tapi tak boleh keluar selalu..hehehe.... better beli lauk basah dan masak sendiri ...lagi banyak dapat makan...

    ReplyDelete
  2. Eh .. mcm best je tempat ni. kakchik nak try gi lah. Seksyen 7 eh? kt ICT tu ke? ke kat Jakel? ke kat Pak Li? Eh .. byknya tanya ye?? hihi ..

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Chik@Ella...
    sorry..baru ternampak ada komen kat sini...

    suasana dan keadaan restoren tu mmg best...bersih dan cantik hiasan..(akak suka tgk lampu2 nya...romantik sungguh) kalau kak Chik nak dating dgn cik abang pun romantik gitu..hehehe..

    dekat seksyen 7 belakang restoren Mo'men ... dekat Restoren Hakim..bukan area ICT tu bukan dekat Jakel ... haah..dekat Pak Li..tapi sebelah hujung sini...

    lama akak tak berkunjung ke blog Kak Chik ..agak sibuk sekarang...

    nnt dah kurang sikit kesibukan ini akak BW ya...

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....