Thursday, March 24, 2011

Ekspo Selangkah ke UiTM 2011

Alhamdulillah ...Keputusan Peperiksaan SPM telah pun diketahui semalam. Setinggi-tinggi TAHNIAH kepada yang telah berjaya meraih keputusan yang cemerlang, dan tidak lupa mungkin yang tidak menyerlah hendak mencuba sekali lagi atau meneruskan ke alam pekerjaan. 
Semua calon-calon SPM 2010 telah pun mengetahui keputusan peperiksaan masing-masing.  Sekarang adalah masanya pula calon-calon SPM 2010 ini memikirkan hala tuju masa depan masing-masing pula.... samada mereka hendak meneruskan pengajian ke pringkat yang lebih tinggi lagi, atau ada pula yang hendak menceburi bidang perniagaan dll...
namun majoriti semestinya sedang berkira-kira kursus apa yang hendak dipohon nanti yang sesuai dengan kelayakan masing-masing. Adakah hendak ke IPTA atau IPTS? Dalam negara atau luar negara?
Oleh itu, marilah beramai-ramai memeriahkan lagi Ekspo Selangkah ke UiTM hujung minggu ini...

Ekspo Selangkah ke UiTM 2011

Ekspo ini juga di adakan serentak di seluruh negara di kampus-kampus cawangan UiTM. Sila klik pada image di atas untuk mengetahui tarikh dan tempat Ekspo di negeri masing-masing.

http://www.uitm.edu.my/index.php/en/current-news/406-ekspo-selangkah-ke-uitm-2011

2 comments:

 1. Assalamualaikum Kak Azzah

  terima kasih info
  Insyaallah, saya manafaatkan

  Wassalam

  ReplyDelete
 2. Salam Kak Azzah


  lama tak jumpa akak

  ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....