Friday, October 17, 2008

Bersemangat semula

Semalam mendapat khabar berita bahawa seorang lagi sahabatku telah lulus VIVA Phd beliau dengan minor correction.... Alhamdulillah aku tumpang gembira dan bersyukur bagi pihak sahabatku. Sekejap diri ini seperti terpukul pula... diri aku bila pula??? Berita ini menaikkan lagi semangat ku untuk bekerja lebih keras lagi.... berkata-kata sendirian.." come-on Nurazzah... you can do it... finish writing you thesis and you are at the end of the pathway... "

Setiap kali usai solat aku tidak putus berdoa ke hadrat ALlah SWT.... semoga cahaya di hujung jalan akan semakin menyinar diriku...Amin.

7 comments:

 1. Go Kak Azah go! You can do it..

  ReplyDelete
 2. Salam Lebaran wahai Puan.

  Semoga sukses !

  ReplyDelete
 3. Hazia,
  ada buku baru ke?

  zlaa,
  InsyaAllah...how's your progress? semoga kita sama-sama berjaya mengharungi perjalanan Phd sehingga ke akhirnya... wah..dah banyak present paper?

  ReplyDelete
 4. kak long,
  thanks a lot... I REALLLYYYYYYY NEEEDDDDD IT....

  ReplyDelete
 5. Abang Long.
  Apa khabar? sihat? lama tak mendengar khabar berita? Syawal sudah hampir ke penghujungnya... sudah banyak rumah rakan bloggers yang abang long kunjungi pada tahun ini?

  ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....