Wednesday, May 6, 2015

6th May 2015

hurrmm..I was invited by pakcik blogger Pak Pin, On the Move to join a group called "Sentraal Station" in FB.
Ever since most makcik and pakcik bloggers have migrated to FB, leaving behind their blogs unattended for days, weeks, months and years! I also has left writing in my blog for years! Even though tried many times to do a comeback, but time was just jealous with me... I thought I wanted to write about something, then most of the times it was just left unfinished in the draft! <sigh>
the last post I wrote was in November 9, 2014...tried to do spring cleaning to the blog...hahaha..at last ..it is still the same! Never mind..at least I still remember to login into the blog (after 10 attempts!!) ...nearly forgot the password! ..



What is Sentraal Station? Sentraal Station is where we bloggers will regroup and meet again to rekindle what once brought us together. So the admin has picked up 6th May 2015 as the day to kickstart blogging again among the bloggers ...

I started blogging in 2007, nearly eight years ago. Have known many pakcik and makcik bloggers in blogosphere, and met many of them in the real world too..I bet many of them also have become atok and nenek bloggers !! hahaha..same goes with me ...so..you all have to bear with me ..maybe most of the time I'll write about my granddaughter...

Here I am again..trying to put some thoughts in writing... sooo many things in the list... which one to write first?

Firstly, Alhamdulillah ....Syukur ALhamdulillah kerana Allah masih meminjamkan umur ini kepada diri ini dan masih bernafas dan dapat melakukan amal ibadat buat bekalan di akhirat kelak. Masih dapat lagi "mengembara" di dunia yang fana' ini mengutip ilmu Allah yang bertaburan di bumi ini buat bekalan di dunia yang abadi ... there goes the title of this blog --> PENGEMBARAAN MENUJU ABADI .

next...will be continued in next posting..

by Nurazzah8 (maybe I have to change to Nurazzah10)

12 comments:

  1. Azzah nur azzah 10 means dah tambah 3 anak lg ke? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha MakLang! tambah menantu lah...menantu tu kan anak juga.... then tambah cucu pulak!

      Delete
  2. Haha! Kalau tukar nama, tak terkira pulak nanti kak! Dulu ada blogger guna nama 'Dad of Four' pastu tambah punya tambah, kan dah susah nak panggil Dad of Six pulak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, akhirnya stay with nurazzah8 juga! the first and only! Tak boleh ubah dah sbb bila Google "nurazzah8" it will be ranked on top and the first in the list...

      Delete
  3. terima kasih kerana sokongan dan sudiberblog semula!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You to you and the other half in Stolkhom who initiate this effort to revive blogging !

      Delete
  4. Replies
    1. Terimakasih Arena kerana sudi singgah blog akak...dan tinggalkan jejak di sini..
      will follow your blog and link it here ..

      Salam Perkenalan di blogosphere!

      Delete
  5. Saya pun silent reader blog akak..welcome back !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam IbuVogue,
      Thanks ...huhu .. suspen jugak ni...samada boleh keep up updating the blog consistently...anyway, wish me luck ...doa utk akak ya...

      Delete
  6. Saya pun silent reader blog akak..welcome back !

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum sama lah dgn akak azzah... pernah nak.menulis semula tapi mcm tak menjadi...last2 tinggal je blog tu bersawang... cerita2 pun ada yg separuh jalan... rasanya mcm kalau dah mula berblog masa byk habis kat blog...tu yg tak jadi tu

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....