Sunday, November 9, 2014

Kembali Berblogging

Fuh! Fuh! Fuh! ...huisshhhh..berabuknya rumah nih...lamanya tak masuk rumah ni ..siannnnya ..
Mari kita sapu-sapu sikit sawang ni semua ...congak-congak rupa-rupanya sudah lebih 6 bulan saya sudah tidak update blog ini ...menandakan kesibukan melampau yang saya sedang alami dalam masa 2 tahun kebelakangan ini..saya juga dapati ramai rakan-rakan blogger saya sejak 2007 sudah tidak aktif lagi jugamasing-masing lebih aktif di FB..
RINDU berblogging sudah menggunung perasaan ini ... mesti usahakan juga jika boleh update sekurang-kurangnya seminggu sekali ..dan rasanya rumah ini perlu makeover! dah boring asyik tgk kemasannya sama saja hampir beberapa tahun . ...
hurmmm...nak ikut tema apa ya? modern? country? minimalist? tropical? English? huhu ... nanti lah dulu ... kena tanya designer consultant dulu..hehehe

(pinjam gambar dari blogger Al-Lavenderi)

13 comments:

  1. Assalamualaikum Azzah,
    ye, ramai rakan lama yg dah tinggalkan blog mereka, cuma KY masih disini. KY rasa FB sronok kalau kita berinteraksi secara terus. baru rancak apa yg di sembangkan. dah usia sebaya kita agak susah nak menghadap laptop dan memegang hanpon sepanjang masa. lagipun apa yg diposkan cepat hilang dr pandangan kita. berbelog ni ikut kesempatan masa yg kita ada.boleh jer kawan2 nak komen ikut kesempatan masa mereka. lagi pun menulis di blog menjadi kepuasan bagi kita untuk berkongsi cerita, idea.tips, info malah sesekali boleh juga meluahkan perasaan..hehe. apa yg kita tulis pasti menjadi kenangan buat kita dan anak2 bila kita tiada lagi. bila baca balik tetntu ada sedikit kelucuan pada tulisan kita. takkira lah apa yg di tulis tu setakat karangan budak darjah enam atau lulusan PHD, ia tetap menyumbang kebaikan bersama. kalau yg membaca tu boleh menerima seadanya ia..
    lama tak jumpa..jom kita geder-geder :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam Kak Yon,
      ya Kak Yon ..Azzah pun sama berperasaan begitu ... lebih suka berblogging cuma masa tidak mengizinkan ...InsyaaAllah akan cuba kembali berblogging dengan lebih kerap

      Delete
  2. Tumpang seboklah kat sini ikut KY hihi...
    Selamat kembali berblog yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa hainom ...menyibuk kat sini buat blog inilebih meriah! hehe
      Terimakasih kerana sudi singgah sini dan tinggalkan jejak

      Delete
  3. Salam, saya lebih suka berblog dari berFB.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya akak juga berfB, tapi rasanya lebih suka menulis di blog

      Delete
  4. selamat berblogging
    saya baru follow blog ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Tihara...
      terimakasih kerana sudi jadi follower akak yang tenggelam timbul ni ..

      Delete
  5. meh meh kita tolong sapu sawang... rindu blog ni jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mulan...wahhh rindu dgn Mulan ... mah mah sini tolong sapu blog

      Delete
  6. 6 bulan kira oklah tu...Akak punya blog...lebih daripada 3 tahun...
    Apa khabar? lama tak dengar berita :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Umi,
      Apa khabar? lama tak baca blog akak ... masih sibuk dengan tugas sebagai pentadbir ... huhu

      Delete
    2. Salam Kak Ummi...baru saja habis baca kembali blog Kak Ummi ...BIASAN EMBUN... mana boleh lupa ... blog akak tu .. tapi Azzah sangat terharu membacanya ...Kak Ummi sudah mahu bersara? tumpang seronok sebenarnya ... sebab Kak Ummi punya lebih banyak masa untuk diri dan keluarga ... Alhamdulillah dipanjang umur dan diMurahkan reeki utk berjaya sehingga ke saat itu ...Ameen

      Delete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....