Wednesday, November 28, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com



 Satu lagi segmen yang dianjurkan oleh blogger terkenal Mia Liana ...
dah lama follow blog Mia, cuma kali ni tergerak hati nak ikut segmen Mia ... tengok followers Mia dah mencecah 8729 orang ! wow..ramainya .. blog saya ni baru nak merangkak ..walaupun dah lama bertapak di alam maya, tapi masih belum ramai followers ...inilah jumlah followers blog saya, baru mencecah 346 ...huhu ..tak sampai pun 5% jumlah followers Mia ..: 

 Suka sangat blogwalking ke blog Mia kerana banyak maklumat yang dapat dipelajari ...dan yang paling suka tengok senyuman Mia yang sentiasa manis ...

Jom ...join sekali ...
Syarat-syaratnya :
  1. FOLLOW blog ini dan LIKE fanpage Mialiana.com      DONE
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com" dan masukkan banner segmen di atas. Link URL gambar - http://4.bp.blogspot.com/-KwMfq90aDpg/UK_2N4ww7GI/AAAAAAAAQBU/ZvrbymQBtsQ/s1600/followblogwalkingmialiana.gif      DONE
  3. Linkkan entri tadi ke entri segmen di blog Mia Liana. Link URL segmen - http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.htmlDONE
  4. Nyatakan jumlah follower sekarang. Terpulang sama ada nak printscreen atau tidak.DONE
  5. Letak tagline Smile... Smile... Smile... mengikut kreativiti anda dan linkkan ke http://www.mialiana.com. DONE Contohnya seperti ini : Smile... Smile... Smile... Boleh rujuk printscreen INI.
  6. Nyatakan apa yang paling anda suka di blog ini. DONE Contohnya seperti ini : Saya suka tips-tips belajar yang ada dalam blog ini.
  7. Selepas siap, letakkan link entri anda tadi ke dalam ruangan komen entri di blog Mia. DONE

34 comments:

  1. terima kasih sudi join segmen mia ya kak azzah. terima kasih juga sudi jadi silent reader blog mia tu.

    dah check dan etri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih kembali ...

      suka tengok senyuman Mia ... macam senyuman Irma Hasmie kat TV Al-hijrah tu ...hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. azifah ...thanks a lot ...

      Salam Perkenalan dan Salam Ukhuwwah ..

      Delete
    2. alamak..terbalas komen guna account anak auntie pulak ...
      hehehe sebab tadi dia guna laptop ni..mungkin dia tak logout ..tu yg terpakai account dia ...hehehe

      Delete
  3. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger paling muda pernah auntie jumpa ...selain daripada anak auntie yang baru berusia 10 tahun ...

      Tahniah dan terimakasih sudi singgah sini ...nanti auntie singgah blog faqihah husni k ..and jadi follower jugak ...

      Delete
    2. alamak..terbalas komen guna account anak auntie pulak ...
      hehehe sebab tadi dia guna laptop ni..mungkin dia tak logout ..tu yg terpakai account dia ...hehehe

      Delete
  4. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    dari segmen sama ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. emas putih, terimakasih kerana sudi follow dan singgah di blog ini...
      done..follow u back..

      Delete
  5. singgah dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear miz_ruha,

      terimakasih sudi singgah sini...

      Delete
  6. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih AyuInsYirah, InsyaAllah nanti akak join segmen ayu pulak ...

      Delete
  7. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Perkenalan dan Salam Ukhuwwah,

      Terimakaish kerana sudi berkunjung ke mari ...IA nanti akak datang jenguk blog Engku pulak ...

      Delete
    2. Salam Engku...dah jenguk, dah follow dan dah tinggal link ...

      Delete
  8. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Salam , azwa datang terjah n follow , dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Jangan lupa FOLLOW sini http://ieta-myblog.blogspot.com juga ya… Salam Perkenalan ^_^ tq…

    ReplyDelete
  12. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. dri segmen yg sma :)
    done follow .

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Kak Azzah.
    Saya follow sini.. #365

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

    ReplyDelete
  18. salam , saya dari segmen yang sama . sudah follow awk . :) harap dapat follow saya jugak ..
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. Salam, singgah jalan-jalan dari segmen yang sama. ohsem belog :)

    jemput la singgah yehhh. :P
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. salam, blogwalking dari segmen sama..

    salam perkenalan.. =)

    ReplyDelete
  21. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  22. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen kakmia :)

    salam kenal ^_^

    jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. salam kenal,
    maaf terlambat BW & follow...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....