Wednesday, November 28, 2012

Pengunjung ke-100,000

As-Salam..alahai ..blogger otai dah juta-juta pengunjung..kita baru ke-100,000 sahaja ! 
Tapi tak apalah ... just nak memeriahkan dunia blogging...

Sewaktu saya sedang menaip entri ini , pengunjung terkini adalah 99,913 bermakna ada tinggal lagi 87 pengunjung untuk sampai ke 100,000, tak lama lagi tu ..mungkin hari ini, atau esok ...


Jadi sesiapa yang tiba-tiba bila buka blog ini terpandang angka 100,000 kat tepi tu, cepat-cepat lah capture gambar tersebut dan buat entri di blog anda, atau jika tiada blog sertakan bukti apa cara sekali pun...(samada melalui emel atau di fb anda)..dan jangan lupa follow blog ini..:-)
HADIAH ISTIMEWA menanti anda!

13 comments:

  1. tahniah .. masa saya masuk pengunjung sudah 99,918.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih al-Lavendari ..sekarang dah lepas 100,000 tapi tak ada sesiapa yang claim hadiah lagi ...huhu

      Delete
  2. sekarang ni jumlah visitors 99,923..kena selalu skodeng blog nurazzah ni...nak hadiah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norhaizan, dapt tak? akak tunggu ni siapa nak claim hadiah ni???

      Delete
  3. Replies
    1. Neeza, dapat capture ke??? yang ke 100,000???

      Delete
  4. Tadi masa kakcik masuk ke blog Azzah ni di rumah adik kakcik di Selayang, nombor yang kakcik dapat ialah 100,001! Disebabkan guna iPad, kakcik tak pandai nak print screen dan tak tahu kenapa kakcik tak boleh nak tinggal komen pada masa itu! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kakcik Nur....

      dekat tu ..cuma terlebih satu saja 100,001 ... kita tunggu siapa nak bagi tau Azzah siapa yang dapat no 100,000... jika dalam masa 24 jam tiada sesiapa claim dia dapat no 100,000... mungkin Azzah boleh pertimbangkan kemungkinan nak bagi hadiah tu kpd no yang terdekat ... kita tunggu ya...

      Delete
    2. Salam Kak Cik Nor, pengunjung ke 100,000 sudah menonjolkan diri ..hehehe..mintak maaf bebanyak kak ..InsyaAllah ada rezeki lain kali boleh join GA yang lain pulak ...

      Delete
  5. salam ziarah azzah

    alahai..terlepas peluang nak rasa hadiah dari kamu..tak perlah x ada rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak ina kl,

      alahai kak, terlepas dah kak ..tak per..InsyaAllah kena tunggu yg ke 200,000 pulak! heehe..entah bila tahun lah tu ...

      Delete
  6. salam kak,

    Ce check email ofis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana? siapakah ana? huhu ...emel office? haaa ..ni mesti my colleague kan kan? InsyaAllah jap lagi akak check ...

      Delete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....