Wednesday, January 25, 2012

Wordless Wednesday #14


15 comments:

  1. Replies
    1. hahhaa...ini kes terpublish cepat sangat ...

      Delete
    2. ok Yunus Badawi... dah Rabu dah... ok kan?

      Delete
    3. Maaf saya datang dah Jumaat ni.... hehehe

      Delete
  2. jangan ada yang pi bawa pulut kuning ke situ pula!

    ReplyDelete
  3. hurm..tgk jam kat lappy dah masuk hari Rabu, tengok settings pun dah masuk hari Rabu..tapi kenapa bila saya reply komen YB dia keluar date semalam? huhu

    ReplyDelete
  4. IM... bawa pulut kuning? ke mana? tak faham lah ...hehehe

    ReplyDelete
  5. peliknya pokok tu.. tapi best sbb dapat duduk kat batang yg rendah tu.. pokok apa ni doc..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulan...ini pokok Kurma ... memang pelik sedikit bentuknya tu..cuba perhatikan baik-baik...

      Delete
    2. kenapa dengan pokok kurma tu ? biasanya tak macam tu ke ?

      Delete
    3. Salam Pak Ngah @ Al-Lavendari,

      biasanya batang pokok kurma tegak ajer...

      Delete
  6. pokok kurma ya kak? Mcm sawit pun ada ya..

    ReplyDelete
  7. rasanya kalo gambar di ambil dari arah sebaliknya nampak macam kalimah 4JJI ..subhanallah,,love it~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syabas Maryam, kerana dapat meneka dengan tepat! ..hehehe..kali ni tak ada hadiah ya ... Semoga Allah Melimpahkan Rahmat dan HidayahNya ke atas Maryam dan keluarga ...Amin

      Delete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....