Monday, December 5, 2011

Karnival Fiesta buku Karangkraf

Karnival Fiesta Buku Karangkraf 2011 telah berakhir semalam, 4hb Disember 2011.  Ianya telah berlangsung selama beberapa hari ... Alhamdulillah berkesempatan pergi ke sana di saat-saat akhir, tatkala tinggal 2 jam lagi hendak tutup. Membawa Wafa' dan Hana' ke sana untuk membeli novel2 yang boleh dibaca semasa cuti sekolah ini..


Rupa-rupanya ramainya penulis-penulis novel berada di sana di hari terakhir ini...di antaranya Herna Diana, Iris Ixora, Eyman Haikal dan yang paling Wafa seronok kerana telah bertemu novelis thriller yang sangat terkenal iaitu Ramlee Awang Murshid! Anak-anak saya sudah lama minat membaca novel-novel thriller RAM, malah boleh dikatakan SEMUA novel RAM sudah dibeli..dan semalam sudah di terbitkan sebuah lagi novel thriller yang paling terbaru di pasaran, iaitu Fiksyen 302.
 bersama Herna Diana

 bersama Eyman Haikal

Iris Ixora

 Ramlee Awang Murshid

Di sebelah kanan adalah seorang blogger yang terkenal dan orang kuat RAMFC (Ramlee Awang Murshid Fan Club), iaitu Abang Long ..

Apa novel2 yang kami beli? Ini lah dia..
dan sebuah novel yang kini telah diadaptasi ke filem yang sedang hangat di pasaran sekarang.... OMBAK RINDU!
 tak ada pula jumpa penulis novel ini...mungkin sudah balik agaknya..

No comments:

Post a Comment

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....