Tuesday, July 22, 2008

Happy 13th Birthday Wafa' .......

Happy 13th Birthday Wafa' .......


8 comments:

  1. salam kak,
    kasitau lah dengan asma' tu, tak payah block dia punya blog untuk invited readers aje. saya selalu pegi nak tengok gambar2 di Jordan hehehe.

    ReplyDelete
  2. babazahra',
    ooooo...ok... akak pun tak dapat masuk jugak! nanti kena emel pd Asma'... ini mesti kes teringat zaman dolu-dolu semasa belajar kat sana kan!!!?

    ReplyDelete
  3. Salam hormat wahai Puan.

    Bersetuju dengan babazahra'. Saya pun minat untuk melihat gambar foto yang tersiar didalam blog anakanda Asma'.

    Walaupun saya tahu tidak akan dapat kesana, tetapi sekurang - kurangnya dapat melihat dunia ciptaan Allah melalui gambar.

    Ah, terlepas. Maaf.
    Diucapkan SELAMAT PANJANG UMUR, MURAH REZI, SIHAT SENTIASA, CERIA SELALU dan TAAT KEPADA ALLAH, RASUL dan kedua IBUBAPA. AMIN, AMIN. AMIN.

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi wafa'....

    moga sentiasa beroleh kejayaan, kebahagiaan & rahmat Allah selamanya..

    ReplyDelete
  5. okay kak. dah sudah pun. siap dengan gambar maqlubah lagi tu. terancam betul nyawa saya tengok. weekend nie kena masak maqlubah jugak ni.

    anyway, sanah helwah ya gameelah, sanah helwah ya wafa'. kull am wa enti bi al afi kheir.

    ReplyDelete
  6. salam,

    selamat hari jadi buat anas dan wafa. Semoga menjadi anak-anak soleh dan solehah.

    ReplyDelete
  7. abang long,
    rasanya sekarang sudah boleh akses blog anakanda Asma'...

    terimakasih bg pihak Wafa'.


    Mulan, Terimakasih.


    babazahra,

    dah boleh akses tak?
    hehehe..akak pun suka makan maqlubah...nanti kalau babazahra masak, hantar lah sikit pada akak ya...


    silversarina,
    salam,
    terimakasih.

    Maaf tidak dapat hadir pada kenduri Zaid...InsyaAllah ada rezeki ke Kemaman boleh jumpa... (we all punya meeting kat T'ganu pun telah ditunda.. nampak gaya rasa-rasanya macam tak jadi... kena buat kat Lembah Klang aje.. "perbelanjaan berhemah kan.."

    hehehe

    ReplyDelete
  8. allah lambat baca komen rupanya. maqlubah dah abis semalam. lepas geram punya pasal saya siap beli laban dengan air 7-up n buat salatoh. rasa sakit jiwa tengok pic pada blog asma' tu. takpe lain kali masak insya allah boleh delivery ke shah alam. tak jauh pun dari BKinrara ni.

    ReplyDelete

Berikan sumbangan terbaik anda! Teruskan menyumbang ke Tabung Aqsa2Gaza Emergency Relief sekarang!!! Akaun Maybank Islamic: 5515 7500 4299 Akaun Bank islam : 12 092 01 003490 4 Kemudian sila maklumkan kepada: admin@aqsasyarif.org.my

Nak Baca Entri Lain? Klik Sini....